Biga Oto Kurtarma

Oto Kurtarma

Uzun yılların bizlere kazandırmış olduğu tecrübe ile Biga Oto Kurtarma, siz değerli müşterilerimize Biga’nın her noktasında oto kurtarma hizmeti sunmaktadır. Çanakkale ili haliyle de Biga ilçesi sahip olduğu karayollarının birçok noktaya geçiş sağlamasından kaynaklı birçok araca ev sahipliği yapmakta ve bu yüksek araç sayısı da olası trafik kazası ve arızalanabilecek araç sayısını arttırabilmektedir. Aynı zamanda bazı hava koşulları (buzlanma, kar yağışı veya sel) çoğu aracı yolda mahsur bırakabilmektedir. Bunun bilince olan firmamız siz değerli müşterilerimizin yolda mahsur kalıp mağdur olmaması veya da kazaya karışan, arızalanan araçların trafik sıkışıklığına yol açmaması adına hizmet vermektedir. Sizlere en iyi şekilde hizmet vermek isteyen firmamız sürekli ekibini eğitiyor ve son teknolojiye sahip ekipmanlarla çalışıyor. Çanakkale’nin her noktasına en kısa sürede ulaşabilen firmamız 7/24 çalışmaktadır. Sizlere daha fazla hizmet vermek isteyen firmamız, ekipmanlarının kapasitesi doğrultusunda (bir araç ağırlığı ve boyutundaki mallar) sizlerin nakliyat işlemini de yapmaktadır.

Uzman ekip, modern araç parkuru ile her türlü oto kurtarma işlerinde hizmetinizdeyiz.

Kazaya karışmış, arızalanmış veya da herhangi bir sebepten dolayı yolda kalmış araçlara en kısa sürede müdahale eden firmamız, gerektiği şekilde olay yerinde müdahale sağlayıp gerektiğinde de araç çekimi sağlayabilmektedir. Vermiş olduğu tüm hizmetleri istenildiği takdirde (karşılanması zorunlu) sigorta kapsamında yapan Biga Oto Kurtarma, siz değerli müşterilerimizin firma kaynaklı bir mağduriyet yaşamaması adına sizlere mal ve can güvenliği garantisi sunmakta ve araçlarınıza aracı gibi bakmaktadır. Vermiş olduğumuz hizmetler sonucu birçok araca en iyi şekilde kurtarma hizmeti sunulmuş ve araç sahipleri ile yolcuların mağduriyetleri en aza indirgenmiştir ve trafik normal seyrine dönüştürülmüştür.

“Nerede kaldıysanız, Biga Oto Kurtarma olarak, biz hemen oradayız.”

Siz değerli müşterilerimize her daim en iyi şekilde hizmet vermek isteyen Biga Oto Kurtarma, gerekli atılımları sağlayarak edindiği ilkelerden taviz vermeyerek ‘yüksek müşteri memnuniyeti’ ve ‘mal-can güvenliği garantisi’ ile sizlere hizmet sunmaktadır. ‘Nerede kaldıysanız, biz hemen oradayız.’ diyerek adım attığımız bu yolda sizlerin sadece bir telefon kadar uzağındayız. Vermiş olduğumuz güven sonucu sizlerin tek adresi olmanın, rakiplerimizi geride bırakarak sizlere her daim hizmet vermenin ve verecek olmanın gururunu yaşamaktayız. Ekibimizle olarak nerede olursanız olun her şekilde sizlere yardım etmeye hazırız.

Oto kurtarma

Open chat
Nasıl yardımcı olabiliriz?
Merhaba, nasıl yardımcı olabiliriz?