Biga Oto Kurtarma

Kurumsal

Uzun yıllardan beri hizmet veren firmamız siz değerli müşterilerimize Çanakkale Biga ilçesinin her noktasında oto kurtarma hizmeti vermektedir. Olası kazalara karışan araçlardan, arızalanan araçlara, hava koşullarından kaynaklı yolda kalan araçlara kadar her türlü oto kurtarma hizmetlerinde bulunan Biga Oto Kurtarma, istek üzere her türlü aracı istenilen yerden alıp istenilen yere de bırakabilmektedir. Özellikle Biga’nın sahip olduğu karayollarının geçiş güzergahı olarak kullanılması ve çok tercih edilmesinden dolayı Çanakkale – Biga birçok araca ev sahipliği yapmakta ve bununla birlikte de kaza, arızalanma veya da araçların yolda kalma olasılığı da artmaktadır. Bunun bilincinde olan ve en iyi şekilde hizmet vermek isteyen firmamız  oto kurtarma ağını genişletmiş ve Biga’nın her noktasına en kısa sürede ulaşabilmektedir. 7/24 hizmet veren firmamız ayrıca ekibini eğitmiş ve son teknolojik ekipmanlarla donatmıştır.

Hızlı servis, yüksek müşteri memnuniyeti

Kazaya karışan, arızalanan ve bazı sebeplerden dolayı yolda kalan araçların gerek sahipleri ve içindeki yolcuların gerekse trafikteki kişilerin mağdur olmaması adına ekibimiz en hızlı şekilde çalışmakta ve sorunları çözmektedir. Araçları çekmekle birlikte durumun gerektirdiği sürece olay yerinde de oto kurtarma hizmeti yapılabilmektedir. Araca yapılan oto kurtarma hizmetinden araç çekimine kadar araç sahiplerinin firma kaynaklı bir mağduriyet yaşamaması adına firmamız istenildiğinde (karşılanması zorunlu) sigortalı çalışmakta ve sizlere garanti sunmaktadır. Bu sayede hem aracınızdaki hasar hem de değerli müşterilerimizin mağduriyeti en aza indirgenmiş olmaktadır. Bugüne değin vermiş olduğumuz sayısız hizmet sonucu araçlara en kısa sürede ulaşılmış ve gerekli oto kurtarma işlemleri sağlanmış, trafik sıkışıklıkları önlenerek araç sahiplerinin zaman kayıpları da önlenmiştir.

Biga Oto Kurtarma Hizmetleri farkıyla, 1.sınıf oto kurtarma hizmetleri

Sektörde rakiplerini geride bırakan Biga Oto Kurtarma, yüksek müşteri memnuniyeti için kendini her daim geliştirmekte ve can-mal güvenliği garantisi ile çalışmaktadır. ‘Neredeyseniz biz tek tuşla oradayız.’ diyerek Biga’nın her noktasındaki araçlara ulaşabiliyor ve edindiğimiz ilkelerden taviz vermeyerek vizyonumuzu siz değerli müşterilerimiz için her daim genişletiyoruz. Aracınızı aracı gibi düşünen Biga Oto Kurtarma, sizlerin tek alternatifi olmanın ve en çok tercih edilen firma olmanın sorumluluğunu alarak sizlere hizmet vermenin ve verecek olmanın gururunu yaşamaktadır. Biga Oto Kurtarma olarak ekibimizle her daim yanınızdayız.

Kurumsal

Open chat
Nasıl yardımcı olabiliriz?
Merhaba, nasıl yardımcı olabiliriz?